DE ROOIJ WEBSHOP
DE ROOIJ WEBSHOP
DE ROOIJ WEBSHOP
DE ROOIJ WEBSHOP

Dealerwebshop Originele accessoires bestelt u direct bij De Rooij

Originele accessoires bestelt u direct en mét garantie bij de dealerwebshop en worden geleverd bij De Rooij. Daarnaast garanderen originele accessoires altijd een goede pasvorm en kwaliteit. Dankzij onze korte lijntjes zijn uw originele auto accessoires altijd het meest voordelig en van de hoogste kwaliteit. Zonder dat u hoeft in te leveren op de vertrouwde service van De Rooij natuurlijk!

Welk onderdeel heeft u nodig?

Voor sommigen is het gesneden koek, voor anderen een ware uitdaging. De Rooij helpt u in ieder geval graag. Weet u niet precies welk auto accessoire u nodig heeft? Twijfelt u over bijvoorbeeld de specificaties van een onderdeel of het onderdeel zelf? Neem dan contact met ons op voor advies via 030-2204816. 

Bestel via de dealerwebshop en laat uw bestelling automatisch leveren bij De Rooij. Wij verzorgen op afspraak de inbouw van uw accessoire!

Persoonlijk advies

Bestel uw Audi onderdelen

Bestel hier
VW webshop

Bestel uw Volkswagen onderdelen

Bestel hier

Bestel uw Skoda onderdelen

Bestel hier

Bestel uw VW Bedrijfswagens onderdelen

Bestel hier

De werkplaats van De Rooij

Decennia aan ervaring en een hecht team van experts: dat is wat u zult vinden in onze werkplaats. Al sinds 1928 houden wij de auto’s van onze klanten in topconditie. We hebben deskundige en technische vakmensen in dienst, die elke dag zorgdragen dat auto’s weer veilig en zo goed als nieuw de weg op gaan. 

Lees meer

Maak nu uw afspraak

Onze specialisten staan voor u klaar

Met onderhoud op maat gaan wij aan de slag om uw auto weer helemaal rijklaar te maken, zodat u altijd veilig de weg op kunt. Maak nu uw afspraak!

Maak nu een afspraak
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeDealerwebshop