Carwash Don't drive dirty

Carwash Larenstein bestaat alweer sinds januari 2013 en is onderdeel van een familiebedrijf met een hele rijke ervaring in de autobranche. Mijn naam is Bas de Rooij en ik zit net zoals mijn opa, vader, broer, ooms en neef in de autobranche. Mijn opa Joop de Rooij ( Jo ), zoon van een eigenaar van een stoffenfabriek, is in 1928 een autobedrijf bedrijf gestart in een loods aan de Hessenweg te De Bilt. In 1956 is hij het merk Ford gaan verkopen.

Om het bedrijf te laten groeien kocht hij in 1963 het voormalige hofje van de familie van Boetzelaer, dat diende als onderkomen voor het personeel van deze adellijke familie. Op deze plek bouwde hij in 1968 de werkplaats. In 1975 heeft Ton de Rooij, mijn vader, het bedrijf van zijn vader overgenomen; hij startte in 1976 met het huidige merk Volkswagen en Audi. Onder het grote succes van mijn vader moest er hetzelfde jaar al uitbreiding plaatsvinden en kocht hij het naastgelegen pand, waar vroeger de Biltse Courant was gehuisvest. Later is daar nog de werkplaats op de Molenkamp bij gekomen en de schade-afdeling op de Ambachtstraat. In 1996 heeft mijn broer, Eric de Rooij, het autobedrijf van onze vader overgenomen en zijn succes voortgezet.

In onze panden op de Hessenweg, Molenkamp en Ambachtstraat waren wij uitgegroeid en in 2012 hebben wij de panden op bedrijvenpark Larenstein gebouwd. Begin 2013 zijn wij begonnen met het verhuizen van al onze bedrijven en ben ik de wasstraat gestart. Op bedrijvenpark Larenstein is op het gebied van automotive alles centraal te vinden. En daar mocht een mooie wasstraat niet ontbreken.

carwashlarenstein.nl

Meer informatie

Bel onze afdeling verkoop op 030-2204816 of onze werkplaats op 030-2204836 of mail naar info@derooijauto.nl, verkoop@derooijauto.nl of werkplaats@derooijauto.nl voor meer informatie.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeDienstenCarwash