Audi aftersales acties

Haal alles uit jouw voorjaar

De dagen worden weer langer, de temperatuur hoger en de drang om naar buiten te gaan steeds groter. Het voorjaar staat voor de deur. Wat uw plannen ook zijn, met de acties van Audi Service haalt u het beste uit uw voorjaar.

Laat bijvoorbeeld uw winterbanden wisselen vanaf € 39 of uw airco nakijken voor slechts € 20. Wilt u graag erop uit met de fiets? U kunt nu profi teren van € 100 korting op een Audi fietsendrager.

Ontdek alle voorjaarsacties van de Rooij om alles uit uw voorjaar te halen.

Maak nu een afspraak

Grip op een mooi voorjaar

Nu de temperatuur stijgt, zijn zomerbanden de beste keuze vanwege betere grip op het wegdek, een kortere remweg en minder slijtage van de band. Vanaf slechts € 39 wisselen wij uw complete set.

Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe? Bekijk direct het complete aanbod en de aantrekkelijke tarieven voor uw Audi.

Bekijk de webshop

Uw voorjaar compleet maken

Wilt u er graag op uit met de fiets? Of op zoek naar nog meer comfort en gemak? Audi Originele Accessoires zijn speciaal gemaakt voor uw Audi, zodat u zeker weet dat u niets tekort komt.

Audi Fietsendrager
Van € 599
voor € 499

  • Opvouw- en kantelbaar
  • Geschikt voor 2 (elektrische) fietsen
  • Uit te breiden voor 3 fietsen
Bekijk de webshop

Frisse lucht

Tijdens het voorjaar wilt u genieten van de frisse lucht. Ook in uw Audi is het van belang dat uw aircosysteem in topconditie is. Laat daarom uw aircosysteem controleren voor slechts € 20. Is er onderhoud nodig? Een onderhoudsbeurt kost nu € 139 incl. een geurbehandeling en hypoallergeen interieurfilter. Zo weet u zeker dat u fris achter het
stuur zit dit voorjaar

Geniet van het voorjaar. Met Audi Service en Audi Originele Accessoires. Bekijk het complete aanbod aan accessoires en services of maak direct een afspraak. U en uw Audi zijn van harte welkom.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeAudi aftersales acties