Klaar voor de winter?
Ga goed voorbereid op avontuur!

Audi aftersales acties

Meer grip, dubbel zo veel avontuur.

Audi rijders die op wintersport gaan óf andere winterse plannen hebben, profiteren deze winter van een vakkundige Audi Wintercheck op wel 20 punten, extra voordelig bandenwissel én voordeel op een ruimte selectie winterse Audi Originele Accessoires. Plan dus snel een afspraak met onze werkplaats. Zo kun je dus veilig en comfortabel van de winter genieten en ontvang je er (zolang de voorraad strekt) een Audi wintermuts t.w.v. € 19,95 cadeau bij*? Plan alvast online een afspraak in.

Maak nu een afspraak

Wintercheck voor € 20,- euro

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de Audi Wintercheck kunt u zonder omkijken de winter in. Voor €20 wordt uw Audi gecontroleerd op 20 cruciale punten en, indien nodig, worden de vloeistoffen bijgevuld.

Maak nu een afspraak

Bandenwissel nu al vanaf € 39,- euro

Winterbanden hebben aanzienlijk meer grip op ijs en in de sneeuw. En met het zachtere rubber hebben ze niet alleen op deze ondergrond meer grip, onder de 7 graden kunnen ze uw remweg soms wel met de helft verkorten. Meer grip, dubbel zoveel avontuur. Maak meteen een afspraak voor onze extra voordelige bandenwissel.

Maak nu een afspraak
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeAudi aftersales acties