Je bus klaar voor de koude dagen
Met de Altijd Door Wintercheck

Volkswagen bedrijfswagens aftersales acties

Veilig op weg deze winter

Met de Altijd Door Wintercheck weet je zeker dat je bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkom je stilstand en weet je zeker dat je deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus namelijk na op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. En mocht blijken dat je accu aan vervanging toe is, dan krijg je van ons een gratis een nieuwe accu cadeau. Dat is snel verdiend, dus plan snel een wintercheck voor je bus bij de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Plan nu je afspraak

Wintercheck voor € 16,50 en gratis accu (mocht deze aan vervanging toe zijn)

Maak jouw bus klaar voor de zomer met de Altijd Door Zomercheck. Zo weet je zeker dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan als je op vakantie gaat of gewoon naar je volgende klus onderweg bent. Wij kijken je bus namelijk na op 12 essentiële punten.Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur en exterieur. Plan je nu een zomercheck, dan krijg je daar nu tijdelijk een gratis hervulbare 75 Edition koffiemok bij cadeau.

Plan nu je afspraak

Veilig op weg deze winter met winterbanden

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 33,- euro en wij kunnen je zomerbanden voor je opslaan in ons bandenhotel.

Plan nu je afspraak
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeVolkswagen bedrijfswagens aftersales acties