Volkswagen bedrijfswagens aftersales acties

Doe jezelf een plezier dit voorjaar

Plan nu je bandenwissel

Zodra het warmer dan 7 graden is, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk de juiste banden voor warmer weer onder je bus hebt zitten.

De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van je bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Maak snel een afspraak om je banden te wisselen.

Zomerbanden zijn in de zomer veiliger, want ze hebben een kortere remweg en geven meer grip. Niet onbelangrijk als je veel onderweg bent. Bovendien gaan zomerbanden langer mee omdat ze minder hard slijten bij hogere temperaturen. Wacht daarom niet te lang met de aanschaf van zomerbanden. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Plan nu je afspraak

Blijf fris en fruitig

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in je Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Ook handig en veilig: dankzij de airco beslaan je ramen niet.

Laat daarom je airco controleren door een ervaren servicemonteur. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten of de airco van jouw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaan jij en je bus lekker het voorjaar in.

Het voorjaar staat voor de deur, tijd om je airco te laten onderhouden. Dan zorgen wij dat alles weer lekker ruikt en checken we ook het niveau van het koudemiddel. Want als dat te laag is, kan dat de airco beschadigen en dat willen we graag voorkomen. Het koudemiddel zorgt namelijk niet alleen voor frisse en zuivere lucht, maar ook voor smering van het systeem.

Plan nu je airco check

Kijk voor meer accessoires in de webshop

Bekijk onze acties in de webshop
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeVolkswagen bedrijfswagens aftersales acties