Skoda aftersales acties

Maak je ŠKODA klaar voor de zomer

Is jouw Škoda al klaar voor de zomer? Voor maar € 25 controleren we je Škoda op 20 essentiële punten en vullen we direct alle belangrijke vloeistoffen voor je bij. Zo voorkom je vervelende verrassingen en kun je onbezorgd van de zomer genieten. Profiteer daarnaast van korting op Airco service, diverse accessoires en een bandenwissel. Plan direct een afspraak!

Plan nu uw afspraak

De zomer staat voor de deur

En dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om uw auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 20 de Škoda Zomercheck. Met deze check, controleren we uw Škoda op 20 belangrijke punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen voor u bij. Met de Škoda Zomercheck voorkomt u vervelende verrassingen en kunt u onbezorgd op pad.

Plan nu uw afspraak

Škoda Zomercheck

De zomer is hét moment om samen met uw Škoda de mooiste plekjes te ontdekken. Uw Škoda neemt je overal naartoe. Kom langs in onze werkplaats voor de zomercheck.

Plan nu uw afspraak

Korting op zomerse ACCESSOIRES

ŠKODA accessoires toevoegen aan uw ŠKODA? Haal alles uit uw auto met de originele accessoires van ŠKODA. Hierdoor weet u zeker dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en vallen de accessoires onder de fabrieksgarantie van uw ŠKODA. Wij bieden accessoires aan voor alle ŠKODA modellen, zoals de ŠKODA Superb en de ŠKODA Octavia.

  • Wielen accessoires – Nu met 20% korting
  • Onderhoudsset – Nu met 20% korting
  • Simply Clever items – Nu met 20% korting
  • Kinderassortiment – Nu met 20% korting
Ontdek alle acties en accessoires
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeSkoda aftersales acties