Volkswagen Zomercheck voor € 20
Jouw Volkswagen extra voordelig zomerklaar

Volkswagen aftersales acties

Maak je Volkswagen klaar voor de zomer

Zomer staat voor vrijheid, en dit jaar meer dan ooit. Laat je vertrouwde omgeving achter je en ga op zoek naar avontuur met jouw Volkswagen. Plan voor je op vakantie gaat je Zomercheck in en laat je auto op 20 punten checken voor slechts € 20.

Maak nu een afspraak

Waarom een zomercheck?

Na een koude en natte Hollandse winter is jouw Volkswagen wel toe aan een opfrisbeurt. Bij een zomercheck controleren we jouw auto op 20 punten: van bandenspanning tot airconditioning. Met deze snelle check weet je zeker dat jouw Volkswagen klaar is voor een zorgeloze zomer. Je krijgt namelijk een technisch rapport van de monteur. Zo weet jij de exacte status van jouw auto. Plan je zomercheck ruim vóór je vakantie in, dan kan eventueel onderhoud nog op tijd worden uitgevoerd. 

Maak nu een afspraak

Kom langs voor airco-onderhoud vanaf € 139*

Wil jij verzekerd zijn van een frisse auto, de hele zomer lang? Plan dan naast een Zomercheck ook een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling t.w.v. € 39 voor je airco in! De onderhoudsbeurt duurt een uurtje en verwijdert schimmels, bacteriën en muffe luchtjes. Ook koelt je auto erna weer als nieuw. Op naar de zon!

*Voor modellen vanaf 2016 € 189 i.v.m. ander (en duurder) koudemiddel R1234yf.

Maak nu een afspraak
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeVolkswagen aftersales acties