Maak je volkswagen winterklaar
Kom langs voor de wintercheck € 20

Volkswagen aftersales acties

Maak je Volkswagen winterklaar

Start de winter met de Volkswagen Wintercheck. Op 20 belangrijke punten checken wij jouw Volkswagen vanbinnen en vanbuiten. Denk aan airco, remmen, verlichting, ruitenwissers, banden en nog veel meer. Zo kun je dus veilig en comfortabel van de winter genieten. Tijdelijk krijg je gratis een coole Playmobil Beetle van € 39,95 voor thuis (op=op).   

Helemaal winterklaar Nog geen banden gewisseld? Met winterbanden is je remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. Heb je nieuwe winterbanden nodig, profiteer dan van flink wat korting. Helemaal winterklaar ben je met de nu extra voordelige Originele Volkswagen accessoires.  

Plan dus snel een afspraak bij onze werkplaats. Dan ben jij klaar voor de winter!

Plan nu uw afspraak

Volkswagen banden wissel

Plan nu je afspraak

Wil jij ook goed voorbereid de herfst ontdekken? Vergeet dan niet jouw bandenwissel te plannen zodat je met een gerust gevoel op pad kan. Met winterbanden is je remweg al bij 7 graden Celsius een stuk korter en de kans op uitglijden vele malen kleiner. Dat maakt winters genieten wel zo veilig. En ben je toe aan nieuwe winterbanden, dan profiteer je nu van extra veel korting.

Nog completer met Volkswagen winteraccessoires
Helemaal pasklaar voor jouw Volkswagen en van dezelfde betrouwbare kwaliteit. Volkswagen accessoires zijn er voor extra gemak, ruimte of om je auto tegen de winter te beschermen. Nu ruim voordeel op onze Originele Volkswagen winteraccessoires.

Plan een afspraak en maak jouw herfst compleet.

Prijsoverzicht bandenwissels

Je banden wisselen? Dat doet de Volkswagen monteur graag voor je. De monteur verwisselt een complete bandenset of enkel de velgen.

Band vervangen per stuk€ 25
Complete set zonder opslag€ 39
Complete set met opslag€ 89
4 lossen banden zonder opslag€ 89
4 lossen banden met opslag€ 139
Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeVolkswagen aftersales acties