APK Laat uw auto keuren door de Rooij

De APK is een verplichte periodieke keuring, ingevoerd door de overheid ter bevordering van de verkeersveiligheid en het milieu. Wanneer en hoe vaak uw auto een APK dient te ondergaan hangt af van het type voertuig en het bouwjaar. De Algemeen Periodieke Keuring (APK) is in Nederland verplicht. Je auto wordt dan nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden. Wij zijn een erkende RDW-keuringsinstantie die je auto door-en-door kennen. Hierdoor wordt de APK vakkundig en snel uitgevoerd zodat je weer snel op weg kunt

Aanbieding de Rooij

APK € 40,-

i.c.m.

servicebeurt gratis*

Wanneer moet een APK uitgevoerd worden?

Met een verlopen APK riskeer je een boete. Plan daarom de keuring van te voren in. Je kunt de APK al 2 maanden voor de APK vervaldatum laten uitvoeren. Je APK blijft gewoon 12 of 24 maanden geldig vanaf de APK-vervaldatum. Wanneer je bij ons een afspraak maakt word je APK datum gecontroleerd in onze planner.

Wat wordt er gekeurd?

De werking van de gordels Beschadigingen en roest aan de carrosserie Slijtage van de banden Slijtage en werking van de remmen Werking en afstelling van de verlichting Werking van schokdempers Speling op de wielophanging en stuurinrichting Uitlaat en bevestigingspunten Verlichting, sloten, ruitenwissers en claxon

  • De werking van de gordels
  • Beschadigingen en roest aan de carrosserie
  • Slijtage van de banden
  • Slijtage en werking van de remmen
  • Werking en afstelling van de verlichting
  • Werking van schokdempers
  • Speling op de wielophanging en stuurinrichting
  • Uitlaat en bevestigingspunten
  • Verlichting, sloten, ruitenwissers en claxon

Tip: Combineer je APK met onderhoud

Je kunt de APK combineren met onderhoud. Dat scheelt je een extra bezoek aan je dealer én bij een servicebeurt is de APK gratis. Je betaalt alleen de wettelijke afmeldkosten van € 5,87. Bovendien blijft regelmatig onderhoud het beste recept om je auto veilig te houden, zodat hij ook over een jaar weer makkelijk door de APK komt.

*excl. afmeldkosten á € 5,87,-

Meer informatie

Bel onze afdeling verkoop op 030-2204816 of onze werkplaats op 030-2204836 of mail naar info@derooijauto.nl, verkoop@derooijauto.nl of werkplaats@derooijauto.nl voor meer informatie.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeService & onderhoudAPK