De Rooij Lease Wij verzorgen alles van A tot Z

Leasing bij Autobedrijf De Rooij

U heeft het druk met uw onderneming en geen tijd om u bezig te houden met alle zaken die komen kijken bij het beheer van uw wagenpark. Ook hiervoor kunt u bij Autobedrijf De Rooij terecht. Wij kunnen alles van A tot Z voor u verzorgen. Of het nu gaat om één auto of meerdere auto’s, wij nemen het allemaal van u over.

Waarom Leasen?

Het leasen van uw zakelijke auto is om diverse redenen een interessante en verstandige keuze.

  • Volledige mobiliteit voor een vast bedrag per maand.
  • Geen onverwachte kosten voor onderhoud en reparaties.
  • Al uw onderhoud en reparaties bij Autobedrijf De Rooij.
  • Schadeherstel en ruitreparatie bij Autobedrijf de Rooij.
  • Geen belasting van uw eigen vermogen door grote investeringen.
  • Ook shortlease mogelijk voor tijdelijke inzet.

Autobedrijf de Rooij en LeasePlan

Om u te voorzien van het beste op het gebied van leasing is Autobedrijf de Rooij een partnerschap aan gegaan met LeasePlan. LeasePlan is met 120.000 voertuigen en aanwezigheid in 32 landen een marktleider in autoleasing. Hierdoor kunnen wij u altijd een scherpe offerte voor leggen. Dit kan voor ieder merk en voor elke situatie. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat er een gerenommeerde partij garant staat voor alle service achter de schermen. Autobedrijf de Rooij zorgt voor uw zekerheid in mobiliteit en LeasePlan staat voor alle service rondom uw lease contract.

Wij zijn er voor u.

Met onze samenwerking willen wij u met onze gecombineerde kennis voorzien van het beste advies op het gebied van mobiliteit en leasing. Komt u langs of bel ons voor een afspraak. We kunnen dan samen uw specifieke wensen en situatie door nemen. Op basis daarvan kunnen we u een voorstel op maat doen. Zo komt u nooit voor onverwachte situaties te staan.

Meer informatie

Bel onze afdeling verkoop op 030-2204816 of onze werkplaats op 030-2204836 of mail naar info@derooijauto.nl, verkoop@derooijauto.nl of werkplaats@derooijauto.nl voor meer informatie.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeDienstenDe Rooij Lease