Aantrekkelijke onderhoudstarieven voor je Audi van 5 jaar en ouder
Profiteer van 15% extra voordeel op Audi onderhoud

Extra voordeel op audi onderhoud

Bij Autobedrijf de Rooij willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat.

Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven*.

Uw voordelen

15% voordeel op onderhoud

Goed onderhoud is essentieel om lang te kunnen genieten van uw Audi. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud en profiteert u van standaard 15% voordeel op onze onderhoudstarieven

Maak een afspraak

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van uw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet snel voor verrassingen te staan.

Maak een afspraak

Win een lifetime experience!

Goed onderhoud is essentieel om lang te kunnen Maakt u vóór 31 december 2021 een werkplaatsafspraak voor Audi Lifetime Service, dan maakt u kans op een unieke Audi rijtraining om nog meer rijplezier uit uw Audi te halen.

Maak een afspraak

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Meer informatie

Bel onze afdeling verkoop op 030-2204816 of onze werkplaats op 030-2204836 of mail naar info@derooijauto.nl, verkoop@derooijauto.nl of werkplaats@derooijauto.nl voor meer informatie.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeExtra voordeel op audi onderhoud