Autobedrijf de Rooij werkt vanaf nu met AutoDialog 9 november 2021

Autobedrijf de Rooij werkt sinds kort met de software AutoDialog om papierloos te werken en de transparantie van de werkzaamheden te verhogen.

Voorheen werd gewerkt met een papieren werkorder, waar alle informatie omtrent een werkafspraak werd ingevuld. Dit is vervangen door het digitale systeem van AutoDialog. In dit systeem zit ook direct de mogelijkheid tot klantcommunicatie.

Onze vernieuwde werkwijze met AutoDialog werkt op de volgende manier:

Wanneer u binnenkomt bij Autobedrijf de Rooij geeft u uw sleutel van uw voertuig af. De aanname van uw sleutel werkt al direct digitaal. Doormiddel van AutoDialog krijgt u gelijk inzicht in alle geplande werkzaamheden. Bovendien kunt u alles makkelijk bevestigen. Ook kunt u van te voren een filmpje of foto sturen om uitleg te geven over de problematiek rondom uw voertuig. Dit wordt bewaard in het digitale dossier, zodat onze monteurs dit kunnen inzien. Hierdoor kunnen de monteurs weer efficiënter te werk gaan.

 

 

 

 

 

 

Omdat onze monteurs nu met het digitale systeem van AutoDialog werken in plaats van met een papieren werkorder kunnen zij wanneer ze mankementen vaststellen aan uw voertuig hiervan eenvoudig een melding maken in het digitale systeem en hierbij zelfs een foto of filmpje toevoegen. De klant is hiervan direct op de hoogte door het digitale systeem, waardoor het gehele proces van aanname van de sleutels tot het opleveren van het voertuig veel transparanter is.

Heeft u meer vragen over onze vernieuwde werkwijze via het digitale systeem van AutoDialog? Vraag het gerust eens bij de balie, dan leggen wij het u graag uit.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeNieuwsAutobedrijf de Rooij werkt vanaf nu met AutoDialog