Autobedrijf de Rooij wint Volkswagen Service Quality Award 2022 1 maart 2022

Met trots willen wij u mededelen dat wij winnaar zijn geworden van de “Volkswagen Service Quality Award 2022” in de categorie Topscoorder in het dealer netwerk.

Bij de Service Quality Awards van Volkswagen staat één belangrijke vraag centraal: welke Nederlandse Volkswagen-werkplaats in Nederland krijgt de hoogste aanbevelingsscore van klanten? Volkswagen onderzoekt dat continu door middel van enquêtes. Deze prijs is eervol voor Volkswagen-dealers, maar dé winnaars zijn de klanten van de dealerbedrijven. De onderlinge competitie die aan de basis staat van de Service Quality Awards draagt er namelijk aan bij dat alle Volkswagen-dealers zich maximaal inzetten voor klanttevredenheid van het hoogste niveau.

De prijzen worden uitgedeeld in twee categorieën (Topscoorder en Best improvers) en daarbij maakt Volkswagen ook nog onderscheidt tussen grote dealers en kleine dealers. Wij vallen onder de grote dealers van Nederland.

Op 1 maart nam Mark van Kan, after sales manager, de award in ontvangst van Gijsbert Vossestein van Volkswagen Nederland in het bijzijn van het hele team.

 

 

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeNieuwsAutobedrijf de Rooij wint Volkswagen Service Quality Award 2022