ID. Software 2.1 update voor jouw ID. 4 maart 2021

Dit zit er in jouw software-update

Er staat een software update klaar voor jouw ID.
Volkswagen heeft een aantal functies van je ID. nét even wat handiger gemaakt. Ook zijn er functies toegevoegd, zoals App-Connect en een upgrade van het Augmented Reality Head-up Display (geldt alleen voor de 1ST Max).

Zo regel je de update

  1. Maak een afspraak via de link in de uitnodigingsmail die je van je dealer hebt ontvangen. Geen mail ontvangen? Neem contact met ons op.
  2. Ga met je ID. naar de Rooij op de afgesproken datum. Heb je voor gratis vervangend vervoer gekozen? Dan staat dit voor je klaar wanneer je de auto komt brengen.
  3. Ga ervan uit dat de Rooij je auto ongeveer een werkdag nodig heeft. Zodra de auto klaar is, nemen wij weer contact met je op. De update is gratis.

Waarom een update?

Van optimalisaties van prestaties en meer functionaliteiten: er zijn genoeg redenen om gebruik te maken van de software-update. De ID.Software-update bevat optimalisaties op het gebied van rijhulpsystemen, entertainment, waarschuwingen en displays. Ook bevat de update diverse andere verbeteringen die bijdragen aan een verhoogde systeemstabiliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeNieuwsID. Software 2.1 update voor jouw ID.