Winterbanden wissel 12 oktober 2022

Het is weer de hoogste tijd om uw banden te wisselen. Zodra het kouder dan 7 graden is, presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Zorg daarom dat u zo snel mogelijk de juiste banden weer onder uw (bedrijfs) auto hebt zitten. Zijn de banden versleten of rijdt u nu op zomerbanden? Maak snel een afspraak om uw banden te wisselen. Denk aan uw veiligheid en wissel uw banden tijdig om.

Bel met 030-2204836 of mail naar werkplaats@derooijauto.nl.

De Rooij heeft een uitgebreid bandenaanbod, waarbij Continental het belangrijkste huismerk is. Voor elke auto en voor elke gebruikerswens heeft de De Rooij de passende band. Wij bieden onze banden en service tegen een zeer scherp landelijk tarief aan en hebben regelmatig aanbiedingen. Vraagt u daarom altijd een vrijblijvende offerte aan bij onze service adviseurs.

De gemiddelde automobilist rijdt al snel meer dan 15.000 kilometer per jaar. Dat is verder dan van Amsterdam naar, pak ’m beet, Perth in Australië. U zult begrijpen dat uw banden heel wat te verduren krijgen. Regelmatige controle is dus absoluut vereist.

Maak nu uw afspraak

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeNieuwsWinterbanden wissel