zomerbanden wissel 1 maart 2021

Het is weer de hoogste tijd om uw banden te wisselen. Zodra het warmer dan 7 graden is, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk de juiste banden voor warmer weer onder je bus hebt zitten. Zijn de banden van je bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Maak snel een afspraak om je banden te wisselen. Denk aan uw veiligheid en wissel uw banden tijdig om.Bel met 030-2204836 of mail naar werkplaats@derooijauto.nl.

De Rooij heeft een uitgebreid bandenaanbod, waarbij Continental het belangrijkste huismerk is. Voor elke auto en voor elke gebruikerswens heeft de De Rooij de passende band. Wij bieden onze banden en service tegen een zeer scherp landelijk tarief aan en hebben regelmatig aanbiedingen. Vraagt u daarom altijd een vrijblijvende offerte aan bij onze service adviseurs. Onderstaande afbeelding kan u helpen de juiste maat door te geven.

De gemiddelde automobilist rijdt al snel meer dan 15.000 kilometer per jaar. Dat is verder dan van Amsterdam naar, pak ’m beet, Perth in Australië. U zult begrijpen dat uw banden heel wat te verduren krijgen. Regelmatige controle is dus absoluut vereist.

Maak nu uw afspraak

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeNieuwszomerbanden wissel