Uw Volkswagen, Audi, SKODA servicedealer van Bilthoven en omstreken.
Persoonlijk en transparant

Volkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven Officiële Service Dealer Volkswagen

OFFICIËLE SERVICE DEALER VOLKSWAGEN

Volkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bent u bij Autobedrijf de Rooij met iedere Volkswagen van harte welkom. Nieuw, gebruikt, zakelijk of privé, wij behandelen elke Volkswagen met dezelfde zorgvuldigheid en hetzelfde plezier.  Bij ons is uw auto in goede handen.

Begrippen als service, betrouwbaarheid en passie voor uw Volkswagen zijn erg belangrijk voor ons!

Volkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven

Officiële Service Dealer Volkswagen

Autobedrijf de Rooij is door de Nederlandse Volkswagen importeur aangewezen als officieel Volkswagen Service Dealer voor De Bilt, Bilthoven en omgeving. Wij voldoen dus aan alle door Volkswagen gestelde eisen op het gebied van onderhoud. Vanzelfsprekend zijn onze gereedschappen en computers van de allerbeste kwaliteit en onze monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op automotive gebied en de moderne technieken waar Volkswagen gebruik van maakt. Regelmatig worden wij onafhankelijk getoetst op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit zodat onze service altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit blijft.

Service

Een afspraak voor onderhoud en andere werkzaamheden is zo gemaakt. U kunt gebruik maken van onze online werkplaatsplanner. U kunt natuurlijk ook bellen op 030-2204816. Onze medewerkers zullen dan de mogelijkheden en uw wensen met u bespreken en samen met u een afspraak inplannen.

We zorgen er graag voor dat u mobiel blijft. Dus gedurende het onderhoud aan uw auto kunt u bij ons vanaf € 15,- per dag een auto huren. Heeft u geen vervangende auto nodig? Wij brengen u met veel plezier naar uw woon- of werkadres. Onze chauffeurs staan graag tot uw dienst. Natuurlijk kunt u ook gedurende het onderhoud wachten tot uw auto gerepareerd is. De koffie staat voor u klaar!

Is er slechts een lampje kapot of is uw storingslampje gaan branden? Ook zonder afspraak bent u welkom. Komt u rustig langs en maak gebruik van onze Volkswagen Express Service. Wij lezen uw auto meteen uit of vervangen het defecte lampje terwijl u wacht. Dit kan iedere werkdag tussen 8.00 en 17.00.

Natuurlijk staat uw Volkswagen na iedere onderhoudsbeurt keurig gewassen weer voor u klaar. Ook dát is de service van De Rooij.

Meer informatie

Bel onze afdeling verkoop op 030-2204816 of onze werkplaats op 030-2204836 of mail naar info@derooijauto.nl, verkoop@derooijauto.nl of werkplaats@derooijauto.nl voor meer informatie.

Contact Onze occasions Werkplaatsafspraak Onze diensten Zoekopdracht
HomeWie zijn wijVolkswagen Service Dealer De Rooij Bilthoven